• Fără să inventeze apa caldă, aplicația vine cu o interfață ușor de folosit, curată. Rezultate obținute corect și rapid.

    (5/5) Android — Cristian S
  • Sunt borker și, deși am descărcat aplicația de doar o săptămână, am reușit deja să semnez câțiva clienți cu ajutorul acesteia.

    (4/5) iOS — Ruxandra C
Aplicatia Pe roti

Pentru brokeri

Pentru că ai un număr nelimitat de verificări pe care le poți face zilnic (folosind numărul de înmatriculare sau seria de la șasiu), aplicația "Pe roți" este unealta potrivită, indiferent dacă te afli la birou sau pe teren.

Pentru șoferi

Obișnuiești să uiți când expiră RCA-ul de la autoturismul tău? Suntem aici pentru a te ajuta. Aplicația "Pe roți" te ajută să nu intri în ilegalitate. Poți verifica data expirării pentru mașina ta sau a celor dragi.

Ușor de folosit

Pentru că suntem obsedați de experiența pe care o au utilizatorii cu aplicațiile noastre, am folosit aproximativ 30% din timpul necesar lansării testând diverse tipologii de utilizatori și modele de interacțiune cu interfața acesteia.

De încredere

Primești informațiile oferite de Autoritatea de Supraveghere Financiară, actualizate în timp real. Arhitectura infrastructurii folosite ca suport pentru cererile aplicației este una robustă, ce poate răspunde la sute de mii de cereri pe secundă.