Când ați verificat ultima dată eticheta ingredientelor de pe produsele dumneavoastră de îngrijire a pielii? Chiar știi ce pui pe piele? Dacă se întâmplă să verifici eticheta și lista de ingrediente este o grămadă de cuvinte nepronunțate care arată ca cineva tocmai s-a așezat pe o tastatură, poate fi timpul să-ți regândești rutina de îngrijire a pielii.
De ce să folosiți îngrijirea naturală a pielii?
E simplu. Ceea ce pui pe piele este absorbit de corpul tău și în cele din urmă de celule. În timp ce ne luptăm cu atât de multe toxine din alimente, apă și mediul înconjurător în fiecare zi, cu siguranță nu trebuie să ne undem pielea în mai multe dintre ele. Unele dintre aceste ingrediente otrăvitoare pot provoca nu numai roșeață, iritație și reacții alergice, ci și tulburări endocrine (dezechilibru hormonal), insuficiență de organ, leziuni ale sistemului nervos și chiar cancer. Dacă ne pasă de ceea ce punem în corpul nostru, este, de asemenea, important să ne pasă de ceea ce punem în corpul nostru. Dacă doriți să vă trăiți cea mai sănătoasă viață, este atât de important să reduceți sau, dacă este posibil, să eliminați complet expunerea la aceste ingrediente sintetice. Începeți să utilizați produse de îngrijire a pielii 100% naturale astăzi. Sănătatea ta depinde de asta.
Dar doar pentru că pe etichetă scrie natural sau organic, nu credeți compania pe cuvânt. Verificați întotdeauna lista de ingrediente.
Vara aceasta, dacă sunteți în căutarea unei tenuri netede, care să strălucească, ceva care să repare acele riduri sau o protecție mai bună de la soare, citiți mai departe. Iată câteva modalități naturale de a vă agita rutina tenului de vară cu produse care sunt cu adevărat bune pentru pielea și sănătatea dumneavoastră.
Exfoliaza!
Exfolierea este atât de importantă pentru pielea ta. Chiar și vara! Nu numai că oferă pielii tale o strălucire netedă și strălucitoare, dar îndepărtează celulele moarte ale pielii și toxinele care s-au acumulat, făcând pielea să pară ternă, în timp ce este descamată și uscată.
Pe piață există multe produse exfoliante sigure, realizate cu ingrediente naturale precum zahăr, sare, sâmburi de semințe și acizi din fructe. În lunile de vară, cel mai bine este să-ți exfoliezi corpul aproximativ o dată pe săptămână. Dacă ați fost expus la intemperii sau aveți arsuri solare, amânați exfolierea, lăsați pielea să se vindece și apoi începeți din nou.
O modalitate blândă de a începe exfolierea este utilizarea unui burete facial Konjac. Acești mici bureți mișto au devenit foarte populari recent. Bureții Konjac sunt fabricați din rădăcina unei plante japoneze numite Konnyaku . Acești mici bureți-rădăcină acționează prin ștergerea delicată a pielii uscate și moarte, în timp ce te cureți. Konjac este bogat în minerale și natural alcalin. Rezultatul este un ten mai moale, mai luminos. Ce este minunat la bureții Konjac este că sunt foarte ieftini, durează până la 3 luni și sunt suficient de blânzi pentru tipurile de piele sensibilă. Dacă i-ai văzut pe acești tipi care apar pe internet în ultima vreme, poate ai observat că vin în culori diferite. Bureții Konjac pot fi infuzați cu o varietate de ingrediente hrănitoare pentru piele, care sunt benefice pielii
Dacă i-ai văzut pe acești tipi care apar pe internet în ultima vreme, poate ai observat că vin în culori diferite. Bureții Konjac pot fi infuzați cu o varietate de ingrediente hrănitoare pentru piele, cum ar fi argile, cărbune și extracte de plante care sunt benefice pentru piele. Culoarea se referă la beneficiile din interior.
toate. Extra moale și perfect pentru toate tipurile de piele, bureții Konjac sunt:
- Plin de minerale și antioxidanți
- Curatarea si rafinarea porilor
- Fibre vegetale biodegradabile 100% naturale
- Non-toxic și prietenos cu pământul
Cum să utilizați buretele Konjac: Vrei o piele moale, netedă și să aibă o strălucire naturală sănătoasă? Pur și simplu umeziți buretele cu apă caldă pentru a se înmuia și apoi masați ușor pielea într-o mișcare circulară. Puteți chiar să adăugați o picătură din demachiantul preferat. Când ați terminat, clătiți buretele, stoarceți tot excesul de apă și lăsați-l undeva curat să se usuce. Aruncați și înlocuiți când buretele se deteriorează. Buretele Konjac este suficient de blând pentru utilizarea de zi cu zi!
Faceți din uleiul de semințe de măceș parte din rutina zilnică de îngrijire a pielii
Știm cu toții că razele UV ale soarelui sunt dăunătoare pielii. Acest lucru poate provoca pete de vârstă, decolorare și riduri. Ce cosmar! Dar asteapta! Antioxidanții uimitori găsiți în uleiul de semințe de măceș combate radicalii liberi care provoacă daune solare. Asta e corect. Ulei din semințe de măceș este un ulei uimitor de bogat, de culoarea chihlimbarului, extras din semințele fructelor de trandafir. După ce trandafirul și-a căzut florile, aceste fructe de trandafir sau șolduri sunt ceea ce a rămas în urmă. Provenit dintr-o varietate de tufe de trandafiri cultivate acum mai ales în Chile (Rosa rubiginosa sau Rosa moschata), uleiul din semințe de măceș este bogat în vitaminele A și C pentru întinerirea pielii, antioxidanți și acizi grași esențiali acid linoleic (sau omega-6), precum precum și acidul linolenic (sau omega-3). S-a demonstrat că acești nutrienți puternici anti-îmbătrânire, combinați cu capacitatea uleiului de a pătrunde în straturile profunde ale pielii, s-au dovedit a ajuta la vindecarea multor afecțiuni ale pielii, cum ar fi acnee, dermatită, eczeme, cicatrici, arsuri solare, leziuni solare, vergeturi și fragile. unghiile. De asemenea, poate hidrata pielea uscată, cu mâncărime, reducând în același timp aspectul cicatricilor, liniilor fine și hiperpigmentării (pete de vârstă).
Incredibil de hidratant, uleiul din semințe de măceș a fost chiar prezentat ca o soluție mai bună și mai sigură pentru Botox pentru a repara suprafața pielii și a restabili elasticitatea. Plus că nu sunt ace implicate!
Uleiul din semințe de măceș poate:
- Stimulează producția de colagen.
- Ajută la îmbunătățirea și uniformizarea nuanței și texturii pielii.
- Hidratează profund și hidratează pielea
- Oferă pielii o strălucire frumoasă și naturală atunci când este folosită în mod regulat
- Netezește liniile fine și ridurile
Pentru utilizare zilnică: curățați pielea și uscați. Masați uleiul din semințe de măceș în piele de două ori pe zi până la absorbția completă. Poate fi aplicat pe față și/sau pe corp pentru a trata ridurile, cicatricile, leziunile solare, dermatita, vergeturile sau ca hidratant zilnic pentru pielea foarte uscată. Utilizați cel puțin trei luni în tratamentul cicatricilor, foto-îmbătrânirii, ridurilor, dermatitelor sau altor afecțiuni ale pielii. De asemenea, puteți adăuga câteva picături la crema hidratantă preferată dimineața și seara.
Pentru arsuri solare: uleiul de semințe de măceș este excelent pentru arsuri solare. Uleiul va calma imediat, va ajuta la vindecare și va reduce inflamația de la arsuri.
Pentru piele uscată: uleiul de măceșe are un conținut ridicat de acizi grași esențiali și este un instrument perfect de hidratare a pielii. Pulverizați puțin ulei de măceș amestecat cu apă pe piele pentru a vă rehidrata și a păstra umiditatea. Acest truc de frumusețe este deosebit de bun pentru vara!